Фото услуги

Стилът на работа на нашите фотографи е съчетание на уловени неподправени моменти от сватбата с режисирани фотосесии на предварително подбрани места. Целта е спомените от този незабравим ден да бъдат вълнуващи и красиви.

Промоция - 90 лева

Заснемане на подписа в ритуалната зала и кратка фотосесия.

Вариант А - 130 лева

Заснемане на неограничен брой снимки без копиране на хартия. Снимките се дават на диск или на флашка. Включва: ритуала в залата и църквата, кратка сватбена фотосесия.

Вариант Б - 420 лева

Заснемане на неограничен брой снимки без копиране на хартия. Снимките не се обработват и се дават на диск или на флашка. Включва: взимане на булката, ритуала в залата и църквата, сватбена фотосесия и цялото тържество в ресторанта до тортата включително.

Вариант В - 520 лева

Заснемане на неограничен брой снимки без копиране на хартия. Снимките се обработват на Фотошоп и се дават на диск или на флашка. Включва: тръгването на младоженеца, взимането на кумовете и на булката, ритуала в залата и църквата, сватбена фотосесия и цялото тържество в ресторанта до тортата включително.

Вариант Г - от 580 до 600 лева

Заснемане на неограничен брой снимки и копиране на хартия на 100 кадъра размер 10 х 15. Цена - 580 лева. При 100 кадъра размер 13 х 18 - цена 600 лв. Снимките се обработват на Фотошоп и се дават на диск или на флашка. Включва: тръгването на младоженеца, взимането на кумовете и на булката, ритуала в залата и църквата, сватбена фотосесия и цялото тържество в ресторанта до тортата включително.

Други

Срок на изработка - до 50 дни.

Печатни албуми - с меки или твърди корици, различни размери, цени от 90 до 200 лева.
Изработка на слайд - шоу диск до 200 снимки с музика и ефекти - 50 лева.

Заснемане на подпис или венчавка в ден различен от сватбения - 50 лева.

Ангажимент над 10 астрономически часа се доплаща по 50 лева на час.

Тържеството може да се заснеме от двама или повече фотографа.

Черно - бял вариант на всички снимки, записани на диск - 50 лева.

При комплексна услуга - фото, видео и DJ получавате и допълнителни бонуси.

Студиото не носи никаква отговорност за снимки непотърсени от клиентите повече от четири месеца след датата на заснемането.