Видео услуги

Снимаме с професионални, раменни, хай-дефинишън видеокамери.

Вашият сватбен ден наближава бързо и в един миг ще се превърне в история. Нищо не може да разкаже тази история по-добре от сватбения филм. Професионалното видео заснемане на всеки детайл от Вашата сватба и художественият видео монтаж ще създадат вълнуващ филм изпълнен с любов, емоции и забавления, които може да споделяте с любимите си хора винаги, когато пожелаете. Целта ни е да създадем прекрасен спомен, който ще остане във времето за вас, вашите деца и поколенията напред.

Стараейки се винаги да предлагаме по-добър продукт за Вас - нашите клиенти, ние от Сватбеното студио залагаме на няколко неща:

Нашите услуги включват заснемане на:

Също така:

Промоция - 120 лева

Заснемане на подписа в ритуалната зала.

Вариант 1 - 240 лева

Заснемане на филм до един час с линеен монтаж и запис на флашка или DVD. Включва: ритуала в залата и църквата.

Вариант 2 - 650 лева

Заснемане на филм с продължителност два часа и половина с компютърен монтаж и запис на флашка или DVD. Включва: взимането на булката, ритуала в залата и църквата, цялото тържество в ресторанта до тортата включително. Възможни допълнителни екстри - изработка на видеоклип с избрани моменти от тържеството - 210 лева. Кратък филм - най-интересното в 1 час - 210 лева.

Вариант 3 - 750 лева

Заснемане на филм без ограничение в продължителността с компютърен монтаж и запис на флашка или DVD. Включва: тръгването на младоженеца, взимане на кумовете и булката, ритуала в залата и църквата, цялото тържество в ресторанта до тортата включително. Възможна допълнителна екстра - изработка на видеоклип с избрани моменти от тържеството - 250 лева. Кратък филм - най-интересното в 1 час - 230 лева.

Презаписи:

10 лева на диск, oт друг стандарт - 19 лева на час. Второ копие - 20% отстъпка, трето и всяко следващо копие - 30% отстъпка. Индивидуални обложки за дискове - 10 лева на брой. Печат на снимки върху диск - 6 лева на диск.

Срок на изработка - до 50 дни.

Използването на прожектори не се заплаща допълнително.

Флашките не са включени в цената на услугите.

Заснемане на подпис или венчавка в ден различен от сватбения - 100 лева.

Събитието може да се заснеме с 2 и повече камери. Ангажимент над 10 астрономически часа се доплаща по 80 лева на час.

Заснемане с дрон - 200 лева на астрономически час.

При комплексна услуга - фото, видео и DJ получавате и допълнителни бонуси.

Студиото не носи никаква отговорност за филми непотърсени от клиентите повече от четири месеца след датата на заснемането.